გვჭირდება:
1 პატარა "თავი" კომბოსტო
1 პატარა ხახვი
1 პატარა ჩაის ჭიქა ბრინჯი
1 სუფრის კოვზი ტომატი
პატარა კონა "პეტრუშკა"
პატარა კონა ქინძი
1 "კბილი" ნიორი
მოვთუშოთ ზეთში წვრილად დაჭრილი ხახვი. ფერს რომ იცვლის დავუმატოთ ერთი სუფრის კოვზი ტოპატი და ავურიოთ, დავამათოთ წვრილად დაჭრილი კომბოსტო, ავურიოთ და დავაფაროთ ქვაბის თავსაფარი, ვაცალოთ სანამ არ მოითუშება ბოლომდე კომბოსტო. შემდეგ დავუმატოთ გაწმენდილი–გარეცხილი ბრინჯი, ავურიოთ კარგად, დავამატოთ წყალი ( კარგად რომ დაფაროს კომბოსტო და ცოტა მეტიც), დავაფაროთ თავსახური და ვაცალოთ ბრინჯს მოხარშვა ( თუ შევნიშნავთ რომ წყალი დაშრა მაგრამ ბრინჯი ჯერ ისევ არა მოხარშული, შეიძლება თბილი წყალი დავამატოთ და ვაცალოთ ბრინჯს მოხარშვა) ბრინჯი რომ ცოტა რომ მოიხარშება დავამათოთ წვრილად დაჭრილი "პეტრუშკა" და ისევ დავააროთ თავსახური. დაახლოებით 5 წუთის შემდეგ დავუმატოთ მარილი (გემოვნებით), + ქინძი წვრილად დაჭრილი+ნიორი, ისევ დავაფაროთ თავსახური ქვაბს და 3–5წუთის შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხილად....
სულ ეგ არი რა ... მიირთვით გემრიელად.
P.S. ერთერთი ჩემი ყველაზე საყვარელი საჭმელია რომელიც მალე მზადება, არის გემრიელი და ეკონომიური ;)
P.S.S ეგ ჩემი პირველი პოსტია ბლოგების სამყაროში, თუ რამე ნე ტო sorry :user:
ავტორი: HoNeY
June 13, 2008 at 1:33 PM
ვარასაინტერესო რეცეპტია მაგრამ პირადად მე კომბოსტოს ვერ ვჭამ რაღაც ძაან ძნელად მოსანელებელი რაღაცაა :(
ისე იძახიან სისკებს ზრდისოვო :P
June 13, 2008 at 1:50 PM
jenny
მეც არ გამიკვირდა საიდან ეგ სისკები თქო hmmm lol
ძალიან მიყვარს კომბოსტო...
June 13, 2008 at 6:08 PM
ahahahah xo Cems siskebzec aisaxeba kombostos nakleboba organizmSi ggg
June 13, 2008 at 7:46 PM
ვაი, რა საინტერესო მოსაზრებაა. მეც მიყვარს და ჩემს სისკებზეც აისახება ლოლ :))))